Смаколик до Великодня: швидкий вафельний торт без випічки
26 квітня 2024,
10:37
Читать новость на русском
Джерело:
На пенсіїБудь-яке святкове частування повинне закінчуватися солодким чаюванням. Але це не означає, що приготування смаколика має забирати багато часу та енергії.
Окрім того, що цей вафельний торт потішить гостей, він ще й поверне їх у дитинство. Цей смак неможливо забути, і Великдень – доречний шанс усім про нього нагадати.
Читайте також Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"
Рецепт вафельного торта
Час: 30 хвилин + ніч
Порцій: 8
Інгредієнти:
– 10 вафельних коржів;
– 100 грамів вершкового масла;
– дві банки вареного згущеного молока (по 370 грамів);
– дрібка солі;
– 100 грамів обсмажених волоських горіхів.
Приготування:
- Масло кімнатної температури збиваємо міксером. Додаємо згущене молоко і ще раз збиваємо, поки крем не стане повітряним.
- Ділимо крем на дві частини та додаємо до одного трішки солі.
- Перемащуємо вафлі, чергуючи крем.
- Потім ретельно змащуємо боки торта.
- Горіхи треба подрібнити. Після цього прикрашаємо ними боки торта.
- Відправляємо його на ніч у холодильник, щоб добре просочився.
Смачного!
Паску можна зробити в чашці за лічені хвилини: диво-рецепт, з яким варто поекспериментувати.