Випікання та приготування десертів – це особливий процес, після якого настає справжня насолода. Звісно, такі вподобання можуть негативно позначитися на нашій фігурі, але якщо знати кілька лайфхаків, то турбуватися про це не доведеться.

Не пропустіть Коли гості на порозі: 3 варіанти страв із курочки для великих компаній

Замініть рафінований цукор на фрукти

Спробуйте замінити частину цукру у своєму рецепті на фрукти. Фрукти містять натуральний цукор, який чудово підходить для додання солодкості випічці. Серед фаворитів — яблуко та банан!

Насолода, від якої не відмовишся / Фото unsplash

Замість масла чи олії – грецький йогурт

Замініть частину олії, сметани або вершкового масла у своєму рецепті на грецький йогурт. Це здорова альтернатива з високим вмістом білка!

Гарний настрій у будь-який день / Фото unsplash

Замініть біле борошно на цілозернове

Використовуйте цілозернове борошно, як чудову альтернативу. Воно має приємний горіховий присмак. Однак це борошно може зробити випічку більш сухою та "забитою".

Вибирайте темний шоколад

Якщо ваш рецепт вимагає використання шоколаду, вибір темного замість молочного дасть більше смаку та менше цукру. Найкраще підійде темний шоколад із 70% сухого какао.