Щоб їсти гарбуз взимку, закрийте його в банки зараз. Скористайтеся простим та перевіреним рецептом – і ви точно повернетеся до нього наступного року.

Цікаво Нестандартні рецепти страв із курячими котлетами, які посмакують усім

Рецепт консервованого гарбуза

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4
Неймовірний смак та аромат / Фото kukbuk
Приготування:
  • Закип'ятіть 1 літр води з лимонною кислотою та охолодіть.
  • Очищений гарбуз наріжте на невеликі кубики, залийте водою.
  • На наступний день злийте гарбуз від рідини.
  • Додайте до рідини цукор і ванільний цукор та доведіть до кипіння.
  • У киплячий розсіл додати гарбуз і варіть близько 10 – 15 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким (час залежить від сорту гарбуза).
  • Розлийте гарбуз у чисті та простерилізовані банки, залийте сиропом, щільно закрийте і переверніть до повного остигання.