Найсмачніша пісна начинка: готуємо вареники на Водохреще

4 січня 2024, 11:35
Читать новость на русском

Джерело:

Етнохата

Вареники – страва, яка має бути обов'язково на святковому столі. Головна умова – пісна начинка.

Смачні, ситні вареники з начинкою з квашеної капусти – те, що потрібно для особливої трапези. Приготуйте за простим покроковим рецептом одну з головних страв вашого святкового столу.

До теми Для вареників чи підливи: скільки потрібно варити сушені гриби

Рецепт вареників

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 склянка борошна;
– пів склянки кип’яченої холодної води;
– 1 яйце;
– 150 – 200 грамів квашеної капусти;
– соняшникова олія для смаження;
– 1 цибулина.

Приготування:

  1. У каструлю помістіть капусту та варіть її до м’якості.
  2. Коли вона буде готовою, злийте зайву воду та зачекайте поки охолоне.
  3. Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на олії до золотавого кольору.
  4. З'єднайте капусту, цибулю, сіль та чорний перець до смаку.
  5. Замісіть тісто з борошна, яйця та води.
  6. Зліпіть вареники з начинкою з капусти та дати їм настоятися хвилин 15 перед тим як варити.
  7. Готувати їх слід у підсоленому окропі.

Це дуже смачно: як приготувати мороженого хека.