Легко, смачно та поживно: насолоджуємося вихідними з салатом із авокадо

15 червня 2024, 21:48
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Авокадо – не лише компонент шалено популярних у всьому світі авокадо-тостів. Його також можна додавати до салату, щоб зробити його не лише смачним, а й корисним.

Цей салат чудово доповнить будь-яку пору дня. Це чудовий заряд енергії та смаку, який дозволить швидко впоратися з трапезою та зайнятися своїми улюбленими справами.

Читайте також Освіжає в одну мить: простий рецепт вишневого лимонаду з м'ятою

Рецепт салату з авокадо 

Час: 15 хвилин 

Порцій: 1

Інгредієнти: 

– 1/4 тонко нарізаної червоної цибулі;
– 400 грамів промитої консервованої квасолі;
– 1 грубо нарізане авокадо;
– 100 грамів порізаних четвертинками помідорів черрі;
– 20 грамів нарізаного базиліку;
– 1/4 лимона;
– 1/2 столової ложки оливкової олії;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування: 

  1. Цибулю на 5 хвилин замочуємо у холодній воді. 
  2. Квасолю змішуємо з авокадо, черрі та базиліком. 
  3. Зливаємо з цибулі воду, обсушуємо та додаємо у салат. 
  4. Збризкуємо лимонним соком та олією.
  5. Солимо та перчимо.

Смачного!

Улюблений смак, але поживніше: готуємо Цезар з макаронами.