4 травня,
22:35
Гості проситимуть добавки: як приготувати салат з язиком
Джерело:
ShubaСмачний, ніжний та ситний салат з язиком чудово доповнить святковий стіл. Гості вимагатиму добавки та рецепт!
Салат з доступних продуктів, який має особливий смак, сподобається багатьом. Приготуйте його обов'язково на свята!
Цікаво Ексклюзив від Олі Полякової: як приготувати паску за її авторським відеорецептом
Салат з язиком
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
– 4 картоплини;
– 2 моркви;
– 5 яєць;
– 1 телячий язик;
– 400 грамів консервованого горошку;
– 2 огірки;
– 200 грамів майонезу 72%;
– 3 гілочки кропу;
– сіль та чорний мелений перець до смаку.
Приготування:
- Спочатку добре промийте язик, його слід залити холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть не менше однієї години до м'якості. Після цього облийте язик холодною водою і акуратно зніміть шкіру. Наріжте м'ясо на дрібні кубики і викладіть у миску.
- Паралельно, поки вариться язик, відваріть картоплю, моркву та яйця до готовності.
- Остудіть, почистіть і наріжте їх кубиками, додайте в ту ж миску.
- Також помийте огірки та кріп.
- Наріжте огірки на маленькі шматочки, кріп дрібно нарубайте. Перемістіть їх у миску до інших інгредієнтів. Додайте консервований горошок, майонез, сіль та перець до смаку, ретельно перемішайте всі складники.
- Готовий салат перекладіть у салатник та прикрасьте свіжою зеленню перед подачею.