Це чудове поєднання інгредієнтів з насиченим смаком і кольором, не тільки смачне, але й апетитне. Цю консервацію можна приготувати всього за кілька кроків.
До теми Це ідеальний рецепт у банці: як приготувати перець на зиму
Салат з кабачка, перцю, моркви та цибулі
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Приготування:
- Почистіть кабачки і цибулю.
- Кабачки наріжте великими кубиками, а цибулю – кружальцями, посипте сіллю і відставте на 3 – 4 години.
- Потім злийте з них сік.
- Почистіть перець від насіння і наріжте його тонкою соломкою. Моркву слід почистити та натерти на крупній тертці.
- Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
- Закип'ятіть оцет з 2 склянками води, додайте цукор і спеції (гірчицю, запашний перець, перець горошком).
- Гарячим розсолом залийте салат і залиште ще на 2 – 3 години.
- Готовий салат разом з рідиною розкладіть в підготовлені стерилізовані банки.
- У кожну банку додайте по 1 чайній ложці олії.
- Пастеризуйте 15 хвилин після закипання.