Яйця з авокадо та беконом: цим ви їх ще не фарширували

21 лютого 2022, 10:23
Читать новость на русском

Джерело:

Damn delicious

Половинки варених яєць, фаршировані авокадо та хрустким беконом, – ця холодна закуска підірве ваші рецептори. І рецепт дуже легкий! До речі, страву можна готувати заздалегідь.

Так, закуска виходить калорійна. Але разом із тим вітамінна й дуже смачна! У холодну пору року не гріх таке готувати частіше.

Читайте також  Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Яйця, фаршировані авокадо та беконом

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 12 


Фото Damn delicious

Інгредієнти:
– 2 скибочки бекону;
– 6 великих яєць;
– 1 авокадо;
– 2 столові ложки подрібненої свіжої кінзи;
– 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку;
– цедра 1 лимона;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі;
– ¼ чайної ложки копченої меленої паприки.

Приготування:

  1. Наріжте бекон кубиками, авокадо почистіть від шкірки та видаліть кісточку.
  1. Нагрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте бекон і готуйте до рум’яної та хрусткої скоринки (6 – 8 хвилин). Перекладіть його на тарілку, застелену паперовими рушниками.

Спробуйте також Класичні фаршировані яйця з майонезом

  1. Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть 6 – 8 хвилин.
  1. Добре процідіть і дайте охолонути, перш ніж очистити. розріжте очищенні від шкарлупи яйця навпіл уздовж, вийміть жовтки.

  1. У невеликій мисці розімніть виделкою жовтки та авокадо. Додайте подрібнену кінзу, лимонний сік і цедру лимона. Присмачте сіллю і перцем.


Фото Damn delicious

  1. Перекладіть начинку в кондитерський мішок з насадкою "закрита зірка". Відсадіть крем з авокадо на яйця, посипте беконом, цибулею та копченою паприкою.

Смачного!