21 лютого,
10:23
Яйця з авокадо та беконом: цим ви їх ще не фарширували
Джерело:
Damn deliciousПоловинки варених яєць, фаршировані авокадо та хрустким беконом, – ця холодна закуска підірве ваші рецептори. І рецепт дуже легкий! До речі, страву можна готувати заздалегідь.
Так, закуска виходить калорійна. Але разом із тим вітамінна й дуже смачна! У холодну пору року не гріх таке готувати частіше.
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Яйця, фаршировані авокадо та беконом
- Час: 45 хвилин
- Порції: 12
Фото Damn delicious
– 2 скибочки бекону;
– 6 великих яєць;
– 1 авокадо;
– 2 столові ложки подрібненої свіжої кінзи;
– 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку;
– цедра 1 лимона;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі;
– ¼ чайної ложки копченої меленої паприки.
Приготування:
- Наріжте бекон кубиками, авокадо почистіть від шкірки та видаліть кісточку.
- Нагрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте бекон і готуйте до рум’яної та хрусткої скоринки (6 – 8 хвилин). Перекладіть його на тарілку, застелену паперовими рушниками.
Спробуйте також Класичні фаршировані яйця з майонезом
- Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть 6 – 8 хвилин.
- Добре процідіть і дайте охолонути, перш ніж очистити. розріжте очищенні від шкарлупи яйця навпіл уздовж, вийміть жовтки.
- У невеликій мисці розімніть виделкою жовтки та авокадо. Додайте подрібнену кінзу, лимонний сік і цедру лимона. Присмачте сіллю і перцем.
Фото Damn delicious
- Перекладіть начинку в кондитерський мішок з насадкою "закрита зірка". Відсадіть крем з авокадо на яйця, посипте беконом, цибулею та копченою паприкою.
Смачного!