Так, закуска виходить калорійна. Але разом із тим вітамінна й дуже смачна! У холодну пору року не гріх таке готувати частіше.

Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Яйця, фаршировані авокадо та беконом

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 12


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Наріжте бекон кубиками, авокадо почистіть від шкірки та видаліть кісточку.
  1. Нагрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте бекон і готуйте до рум’яної та хрусткої скоринки (6 – 8 хвилин). Перекладіть його на тарілку, застелену паперовими рушниками.

Спробуйте також Класичні фаршировані яйця з майонезом

  1. Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть 6 – 8 хвилин.
  1. Добре процідіть і дайте охолонути, перш ніж очистити. розріжте очищенні від шкарлупи яйця навпіл уздовж, вийміть жовтки.
  1. У невеликій мисці розімніть виделкою жовтки та авокадо. Додайте подрібнену кінзу, лимонний сік і цедру лимона. Присмачте сіллю і перцем.


Фото Damn delicious

  1. Перекладіть начинку в кондитерський мішок з насадкою "закрита зірка". Відсадіть крем з авокадо на яйця, посипте беконом, цибулею та копченою паприкою.

Смачного!