Трюфельні цукерки – улюблені солодощі кількох поколінь. Готуючи їх, ви й не схаменетеся, як від міжсезонної хандри не лишиться й сліду.

Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини

А результат вашої роботи на кухні потішить усю родину!

Рецепт домашніх трюфельних цукерок

Час: 20 хвилин + час на застигання

Порцій: 4

Особливий смак / Фото Pexels

Інгредієнти

  • 200 грам вершків (35%);
  • 200 грам чорного шоколаду (з великим вмістом какао);
  • 500 грам вершкового масла;
  • какао для прикраси.

Приготування

  1. Розтоплюємо шоколад на водяній бані.
  2. В окремому посуді доводимо до кипіння вершки.
  3. Додаємо у вершкове масло киплячі вершки.
  4. Додаємо до суміші шоколад та ретельно перемішуємо.
  5. Суміш ставимо у холодильник на 2 – 3 години, вона має добре застигнути.
  6. Формуємо з маси кульки або конуси.
  7. Обкатуємо цукерки у какао та знову ставимо у холод.

Смачного!