Євген Клопотенко поділився з шанувальниками рецептом рибної юшки, яка сподобається усім.

Читайте також Запечена форель: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт рибної юшки

Можете бути впевнені, що однією тарілкою на вечір не обійдеться, – написав Євген Клопотенко.

  1. Для приготування юшки помийте, почистіть рибу, вийміть нутрощі.
  2. Помийте, почистіть одну моркву, корінь петрушки, цибулю, розріжте навпіл, обсмажте на сухій пательні до рум'яної скоринки.
  3. Викладіть овочі у каструлю з водою, додайте духмяний перець, лавровий лист, варіть на середньому вогні протягом 30 хвилин.
  4. Помийте, почистіть томати, натріть на грубій тертці, тушкуйте на пательні з вершковим маслом протягом 10-15 хвилин. Далі – влийте на пательню коньяк, почекайте, поки випарується алкоголь, перекладіть томатне пюре у бульйон.
  5. Картоплю і моркву помийте, почистіть, наріжте кубиками, додайте у бульйон.
  6. Петрушку помийте, листя подрібніть ножем, стебла перев'яжіть і додайте у бульйон.
  7. Викладіть у каструлю з бульйоном стебла петрушки, рибу, сіль, коріандр, варіть ще 20 хвилин. Дістаньте половинки цибулі, корінь селери, рибу.
  8. Часник почистіть, натріть на тертці.
  9. У готову юшку додайте перець, подрібнену петрушку, тертий часник. Викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт рибної юшки від Євгена Клопотенка у відео: