Найкраща закуска до барбекю: як приготувати ідеальні малосольні огірки

16 травня 2024, 16:50
Читать новость на русском

Джерело:

olga_riabenko_

До шашлику ідеально пасують овочі. Адже вони врівноважують насичений смак м'яса.

Спробуйте приготувати малосольні огірки. Цей рецепт суперфіналістки "МастерШеф" Ольки Рябенко може стати вашим улюбленим.

Буде смачно Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт маринаду для шашлику з ківі

Рецепт малосольних огірків

  • Час: 2 години 30 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 кілограм огірків;
– 1 – 2 чайні ложки солі;
– 2 чайні ложки меду;
– 6 зубчиків часнику;
– зелень до смаку;
– 2 столові ложки гірчиці в зернах;
– половина перцю чилі;
– сік половини лимона;
– 50 мілілітрів олії.

Дивіться, як приготувати закуску з огірків: відео

Приготування

  1. Якщо огірки невеликі, то розріжте їх навпіл. Якщо більші, то поріжте кожен на чотири частини.
  2. Подрібніть зелень, часник та перець чилі.
  3. Додайте всі інгредієнти та перемішайте.
  4. Поставте до холодильника маринуватись на 2 години, періодично перемішуючи.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний домашній кетчуп до шашлику.