Так ви ще не куштували: рецепт закуски з кабачка, перед якою ніхто не встоїть
19 травня 2024,
23:55
Читать новость на русском
Джерело:
ira.ipelekhСмажені кабачки є смачними самі по собі. Проте вони стануть справжнім шедевром, якщо підібрати правильну начинку.
Плавлений сир додасть кабачкам ніжного вершкового смаку. Така страва цілком гідна навіть святкового столу.
Буде смачно Впораєтеся за 10 хвилин: готуємо фантастичні сосиски в тісті з сиром
Кабачкові сендвічі
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 2 молоді кабачки;
– 2 яйця;
– 2 – 3 столові ложки борошна;
– 50 – 70 грамів панірувальних сухарів.
Начинка:
– 2 плавлені сирки;
– 1 невеликий помідор;
– 1 варене яйце;
– 3 – 4 зубчики часнику;
– майонез, сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати закуску з кабачка: відео
Приготування:
- Кабачок наріжте кружечками товщиною 1 сантиметр та посипте сіллю.
- Одне яйце зваріть.
- Кружечок кабачка обваляйте в борошні, далі – в яйці, а потім – у панірувальних сухарях. Смажте на олії до золотистості.
- Для начинки плавлені сирки та яйце натріть на тертці, а болгарський перець дрібно наріжте. З'єднайте інгредієнти та додайте вичавлений часник, майонез, сіль і перець.
- Сформуйте "сендвічі" з двох кабачків та начинки.