Ідеальна закуска до Великодня: готуємо фаршировані крабові палички
1 травня 2024,
18:30
Читать новость на русском
Джерело:
Oksana VisionЗ крабових паличок можна приготувати дуже смачну закуску на Великдень. Спробуйте нафарширувати їх печерицями.
Така закуска сподобається багатьом. Вона миттєво зникне зі святкового столу.
Варто спробувати Ви цього точно не знали: скільки яєць треба фарбувати на Великдень
Крабові палички з печерицями
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 10 крабових паличок;
– 300 грамів печериць;
– 1 столова ложка олії;
– пучок зеленої цибулі;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка борошна;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Печериці почистьте від шкірки та наріжте пластинками вздовж. Розігрійте на пательні олію та обсмажте гриби приблизно 3 хвилини.
- Вимийте та покришіть зелену цибулю. Викладіть її на пательню, посоліть, поперчіть та обсмажте з печерицями. Потім потушкуйте на слабкому вогні ще 10 хвилин.
- Звільніть від упаковки та розкрутіть крабові палички.
- Холодну начинку з грибів загорніть у крабові палички.
- Збийте яйця з перцем і борошном.
- Знову розігрійте пательню. Занурюйте крабові палички в борошняно-яєчний кляр та смажте на пательні до золотистості, час від часу перевертаючи.