Повітряний шпинатний бісквіт чудово поєднується з ніжним крем-сиром. Слабосолоний лосось лише підкреслює їхній цікавий смак.

Варто спробувати Як приготувати ідеальні курячі гомілки на Новий рік: особливий рецепт мегахрумкої страви

Рецепт шпинатного рулету з лососем

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Шпинат залийте окропом і через хвилину злийте всю воду. Дайте охолонути, додайте яєчні жовтки та пробийте блендером до однорідності. Додайте просіяне борошно та перемішайте.
  2. Білки з сіллю збийте міксером до піків і в 3 етапи введіть у тісто, обережно перемішуючи лопаткою знизу вверх.
  3. Вилийте тісто на лист з пергаментом і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
  4. Після охолодження покрийте шаром крем-сиру та лосося. Щільно загорніть в рулет, оберніть харчовою плівкою та приберіть у холодильник на декілька годин або на ніч.