Секрет цього жульєну полягає в тому, що під час приготування слід використовувати саме вершки. Адже сметана ніколи не дасть такого ніжного смаку.

Буде смачно В магазині такого не купиш: як приготувати ідеальний печінково-вершковий паштет

Жульєн з грибами та куркою

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Куряче філе промийте, наріжте невеликими шматочками та обсмажте на олії до напівготовності.
  2. Цибулю подрібніть, додайте до курки та смажте ще 3 – 4 хвилини. Печериці наріжте великими шматками й теж викладіть на пательню.
  3. Після того, як випарується волога з грибів, посоліть, поперчіть та готуйте ще 5 – 7 хвилин до золотистого кольору.
  4. Далі додайте вершки та прогрійте. Натріть сир, посипте ним жульєн, накрийте кришкою та вимкніть вогонь.
  5. Коли сир розплавиться, страву можна подавати до столу.