Як приготувати дешеву рибу так, щоб її можна було подавати у ресторані
27 лютого 2024,
16:36
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieРиба – та страва, яка має бути у раціоні кожної людини. Якщо знати певні секрети, то її можна дуже смачно приготувати.
Скумбрія в духовці – корисний, смачний і простий рецепт риби. Подивіться, як приготувати її швидко і просто.
Цікаво Лимонний гайд: як обрати найсоковитіші плоди для чаю та інших страв
Рецепт скумбрії
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 2
– 800 грамів скумбрії;
– 40 грамів оливкової олії;
– пів пучка петрушки;
– спеції: сіль, свіжий перець чилі, лимонна цедра, лимонний сік, чебрець, часник.
Приготування:
- Свіжу рибу помийте і видаліть плавники.
- З обох сторін зверху риби зробіть кілька надрізів.
- Всередину риби покладіть кілька часточок свіжого часнику і лимон. Також додайте трохи свіжонарізаної петрушки.
- Приправте рибу всередині і ззовні сіллю, перцем і чебрецем.
- Поставте рибу в холодильник на ніч.
- Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія. Деко застеліть папером для випічки. Викладіть рибу на деко.
- Зовні на рибу покладіть кілька скибочок лимона. Також можна натерти трохи лимонної цедри.
- Помістіть рибу в розігріту духовку і запікайте близько 30 хвилин.
- Після запікання окропіть рибу лимонним соком.