Таємниця найсоковитішої свинини: як правильно запекти корейку в духовці

28 липня 2024, 19:58
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

Мабуть, печене м'ясо люблять усі. Однак дуже важливо його правильно приготувати.

Овочі додадуть м'ясу ще більшої соковитості. Зокрема, болгарський перець перетворить свинину на кулінарний шедевр.

Буде смачно Від м'яса не відрізнити: готуємо кабачки за турецьким рецептом

Соковита запечена свинина

  • Час: 3 години
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 – 600 грамів свинячої корейки;
– 1 помідор;
– 1 цибулина;
– 1 солодкий перець.
Соус:
– 1 чайна ложка меду;
– 1 столова ложка соєвого соусу;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 зубчик часнику;
– спеції до смаку.

Дивіться, як запекти свинину: відео

Приготування:

  1. Свинину промийте і просушіть кухонними рушниками. Зробіть надрізи, але не до кінця.
  2. Для соусу змішайте рідкий мед і соєвий соус, додайте гірчицю, улюблені спеції та тертий часник. Все перемішайте і змастіть соусом свинину.
  3. Всі овочі поріжте шматочками. В кожен розріз вставте шматочок помідора, перцю та цибулі.
  4. Ще раз все змастіть соусом, додайте улюблені спеції, накрийте фольгою️ і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години.
  5. Після цього зніміть фольгу і випікайте ще 40 – 60 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.