Курячий паштет – чудова закуска, яку можна подавати на шматочку хліба або на грінці чи хлібці. Оскільки страва готується у духовці, вона не жирна та не зашкодить вашій фігурі.
Читайте також Легкий рецепт страви зі спаржі та бекону, що підійде до святкового столу
До цієї страви ви можете не додавати журавлину, а посипати чорним кунжутом або залишити без додатків. Все залежить від ваших смаків та вподобань.
Зберігайте готовий паштет близько 3 діб в холодильнику.
Рецепт курячого паштету без печінки
- Наріжте м'ясо дрібними шматочками, цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на дрібній тертці.
- Розігрійте сковорідку та тушкуйте овочі з м'ясо близько 30 хвилин з додаванням спецій та води.
- Коли засмажка буде повністю готовою прокрутіть її на м'ясорубці з додаванням вершкового масла.
- За бажанням додайте до маси сушену журавлину та перемішайте. Додайте яйце, перемішайте паштет та викладіть його деко.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте протягом 30 хвилин.
- Охолодіть готовий паштет та подавайте його до столу. Смачного!