Курячий паштет – чудова закуска, яку можна подавати на шматочку хліба або на грінці чи хлібці. Оскільки страва готується у духовці, вона не жирна та не зашкодить вашій фігурі.

Читайте також Легкий рецепт страви зі спаржі та бекону, що підійде до святкового столу

До цієї страви ви можете не додавати журавлину, а посипати чорним кунжутом або залишити без додатків. Все залежить від ваших смаків та вподобань.

Зберігайте готовий паштет близько 3 діб в холодильнику.

Рецепт курячого паштету без печінки

  1. Наріжте м'ясо дрібними шматочками, цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на дрібній тертці.
  2. Розігрійте сковорідку та тушкуйте овочі з м'ясо близько 30 хвилин з додаванням спецій та води.
  3. Коли засмажка буде повністю готовою прокрутіть її на м'ясорубці з додаванням вершкового масла.
  4. За бажанням додайте до маси сушену журавлину та перемішайте. Додайте яйце, перемішайте паштет та викладіть його деко.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте протягом 30 хвилин.
  6. Охолодіть готовий паштет та подавайте його до столу. Смачного!