Найкраще борщ смакує з хрумкими грінками. Обов'язково спробуйте.

Буде смачно Так ви ще не куштували: рецепт закуски з кабачка, перед якою ніхто не встоїть

Зелений борщ – покроковий рецепт

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Налийте воду в каструлю та поставте на вогонь. В іншій каструлі зваріть на круто яйця, після чого охолодіть їх і почистьте.
  2. Картоплю помийте, почистьте і наріжте кубиками. Покладіть у каструлю з киплячою водою і посоліть. Доведіть до кипіння та варіть 10 – 15 хвилин.
  3. Щавель, зелену цибулю і зелень добре помийте та дрібно поріжте. Висипте до картоплі та варіть ще 10 хвилин. Поперчіть і посоліть на свій смак.
  4. Скибки батона поріжте кубиками та підсушіть у духовці.
  5. Перед подачею в тарілку з борщем покладіть сметану і декілька кружалець яйця. Окремо подайте грінки.