Мовою оригіналу цю страву називають ще "імператорський омлет". Суперфіналістка проєкту "МастерШеф" Ольга Рябунко розповіла покроковий рецепт.

Варто спробувати Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"

Млинці Кайзершмаррн

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Родзинки залийте окропом та залиште на 5 хвилин. Білки відділіть від жовтків.
  2. До жовтків додайте половину цукру, молоко, ванільний цукор та перемішайте. Додайте борошно частинами й змішайте тісто до однорідності.
  3. До білків додайте іншу половину цукру та сіль. Збийте до стійких піків.
  4. Обережно вмішайте лопаткою спочатку третину білків у тісто, потім поступово додайте решту.
  5. На пательню зі знімною ручкою покладіть топлене масло. Вилийте тісто на пательню й смажте на повільному вогні протягом 15 хвилин. Через 3 хвилини після того, як вилили тісто, посипте його родзинками.
  6. Після цього відправте пательню без ручки в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
  7. Тоді знову поверніть пательню на мінімальний вогонь. Розріжте, переверніть, порвіть, засипте цукром і все гарно перемішайте.
  8. Додайте трохи вогню, щоб кожен шматочок гарно карамелізувався.