Бельгійські вафлі є символом бельгійської кухні та світової культури. Вони відрізняються від інших видів вафель своєю текстурою, хрусткою зовнішньою скоринкою. Традиційно бельгійські вафлі подаються з різноманітними начинками такими як свіжі фрукти, мед, шоколадний соус або вершкове масло.

Цікаво Ви мусите приготувати "Мавпячий хліб": несподіваний смаколик від Ярославського

Рецепт бельгійських вафель

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Рецепт вафель на сніданок

Неймовірна страва / Фото unsplash

Приготування:

  1. Масло розтопіть.
  2. Насипте борошно в миску. Додайте цукор, дрібку солі, дріжджі, молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та яйця.
  3. Перемішуйте все близько 5 – 7 хвилин.
  4. Накрийте тісто тканиною і залишіть на 30 хвилин у теплому місці.
  5. Розігрійте вафельницю і додайте частину тіста.
  6. Випікайте вафлі близько 5 хвилин залежно від потужності вафельниці.
  7. Остудіть на решітці до отримання хрусткої скоринки.
  8. Подавайте з улюбленими додатками.