13 лютого,
16:05
Еркюль Пуаро точно б схвалив: як приготувати знаменитий бельгійський сніданок
Джерело:
Fajne gotowanieСніданок – це один із найважливіших прийомів їжі. Коли натхнення та ідеї зникають, завжди можна звернутися до міжнародної кухні і приготувати бельгійські вафлі.
Бельгійські вафлі є символом бельгійської кухні та світової культури. Вони відрізняються від інших видів вафель своєю текстурою, хрусткою зовнішньою скоринкою. Традиційно бельгійські вафлі подаються з різноманітними начинками такими як свіжі фрукти, мед, шоколадний соус або вершкове масло.
Цікаво Ви мусите приготувати "Мавпячий хліб": несподіваний смаколик від Ярославського
Рецепт бельгійських вафель
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Неймовірна страва / Фото unsplash
Інгредієнти:– 2 склянки борошна;
– пів склянки молока;
– 7 грамів сухих дріжджів;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка цукру;
– щіпка солі;
– 100 грамів солі;
– спеції: сіль.
Приготування:
- Масло розтопіть.
- Насипте борошно в миску. Додайте цукор, дрібку солі, дріжджі, молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та яйця.
- Перемішуйте все близько 5 – 7 хвилин.
- Накрийте тісто тканиною і залишіть на 30 хвилин у теплому місці.
- Розігрійте вафельницю і додайте частину тіста.
- Випікайте вафлі близько 5 хвилин залежно від потужності вафельниці.
- Остудіть на решітці до отримання хрусткої скоринки.
- Подавайте з улюбленими додатками.