Еркюль Пуаро точно б схвалив: як приготувати знаменитий бельгійський сніданок

13 лютого 2024, 16:05
Читать новость на русском

Джерело:

Fajne gotowanie

Сніданок – це один із найважливіших прийомів їжі. Коли натхнення та ідеї зникають, завжди можна звернутися до міжнародної кухні і приготувати бельгійські вафлі.

Бельгійські вафлі є символом бельгійської кухні та світової культури. Вони відрізняються від інших видів вафель своєю текстурою, хрусткою зовнішньою скоринкою. Традиційно бельгійські вафлі подаються з різноманітними начинками такими як свіжі фрукти, мед, шоколадний соус або вершкове масло.

Цікаво Ви мусите приготувати "Мавпячий хліб": несподіваний смаколик від Ярославського

Рецепт бельгійських вафель

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Неймовірна страва / Фото unsplash

Інгредієнти:
– 2 склянки борошна;
– пів склянки молока;
– 7 грамів сухих дріжджів;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка цукру;
– щіпка солі;
– 100 грамів солі;
– спеції: сіль.

Приготування:

  1. Масло розтопіть.
  2. Насипте борошно в миску. Додайте цукор, дрібку солі, дріжджі, молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та яйця.
  3. Перемішуйте все близько 5 – 7 хвилин.
  4. Накрийте тісто тканиною і залишіть на 30 хвилин у теплому місці.
  5. Розігрійте вафельницю і додайте частину тіста.
  6. Випікайте вафлі близько 5 хвилин залежно від потужності вафельниці.
  7. Остудіть на решітці до отримання хрусткої скоринки.
  8. Подавайте з улюбленими додатками.

Так смачно: як приготувати млинці з бананом.