Укр Рус
17 жовтня, 19:19
2

Готуйтеся, що банки доведеться відкривати одна за одною: той самий перець по-корейськи на зиму

Основні тези
  • Перець по-корейськи ідеально підходить для м'ясних страв і гарнірів, та популярний серед господинь.
  • Для приготування використовуються болгарський перець, морква, цибуля, часник, соєвий соус, олія, оцет, коріандр, цукор, сіль, кунжут і чорний перець.

Ця закрутка ідеально доповнить мʼясні страви та гарніри. Саме тому вона має таку велику популярність серед досвідчених господинь.

Маринований болгарський перець по-корейськи чудово себе покаже не лише на буденному, а й на святковому столі. Ця закуска завжди збагачує смак страв та викликає подив і захоплення, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Shuba

Читайте також https://smachnonews.24tv.ua/pidliva-bilih-gribiv-retsept-yak-prigotuvati-smachnu-pidlivu_n2933185

Який перець обрати для закрутки? 

Для цієї закрутки чудово підійдуть сорти "Болгарський" та "Куба", хоча поціновувачі пекельної пікантності можуть навіть поекспериментувати з "Чилі", діляться користувачі мережі Reddit

Як зробити перець по-корейськи? 

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти
– 400 грамів червоного болгарського перцю; 
– 1 морква; 
– 2 червоні цибулі; 
– 4 зубчики часнику; 
– 1 столова ложка соєвого соусу; 
– 1,5 столової ложки олії; 
– 1 столова ложка яблучного оцту; 
– 1 чайна ложка меленого коріандру; 
– 1 чайна ложка цукру; 
– 0,5 чайної ложки солі; 
– 1 столова ложка білого кунжуту; 
– чорний перець до смаку.

Приготування

  1. Болгарський перець добре вимийте й обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть насіння та серцевину.
  2. Потім наріжте його тонкою соломкою завтовшки приблизно 5 – 7 міліметрів.
  3. Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви, а червону цибулю поріжте тоненькими півкільцями.
  4. У глибокій мисці змішайте соєвий соус, коріандр, цукор, оцет, олію, мелений чорний перець, подрібнений часник і трохи солі до смаку.
  5. Покладіть у миску всі підготовлені овочі, полийте ароматною заправкою та додайте кунжут.
  6. Накрийте салат тарілкою, зверху поставте невеликий гніт і приберіть у холодильник на 4 – 5 годин, а найкраще залишити на ніч.
  7. Перед подачею зніміть гніт і ретельно перемішайте салат, щоб усі овочі просочилися соком і спеціями.
  8. Закрийте у стерилізовані банки та зберігайте поруч з іншою консервацією.

Смачного!

Яка закрутка приємно здивує?