Раніше за тим, які бублики були на столі, наші предки оцінювали достаток у сім’ї. Бідніші сім’ї могли дозволити собі лише прісні бублики, а от заможніші люди куштували здобу з маком і цукровою пудрою. Також цю страву готували на весіллі, а свати надягали молодятам на шию намисто із дрібних бубликів
Цікаво Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
Рецепт бубликів
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Така смакота / Фото Автентична Україна
Приготування:
- У невеликій каструлі з’єднайте воду, масло, сіль.
- Доведіть суміш до кипіння.
- Після того, як маса закипить, зробіть вогонь на мінімум.
- Всипте у каструлю усе борошно.
- Швидко замішуйте тісто впродовж 1 – 2 хвилин. Бажано використовувати для цього дерев’яну лопатку.
- Заготовку тіста остудіть до температури 50 – 60°C.
- Після цього додайте яйця та добре перемішайте тісто. Якщо додати яйця у гаряче тісто, вони можуть зваритися.
- Помістіть готове тісто у кондитерський мішок та відсадіть бублики на пергаментний папір.
- Розмір виробу регулюйте на власний смак.
- Випікайте смаколики протягом 20 – 25 хвилин при температурі 180°C.
- Остудіть готові бублики та прикрасьте їх цукровою пудрою.