Часникові стрілки готуються дуже просто. До них неймовірно пасує сметана.
Варто спробувати Зробіть це – взимку собі подякуєте: рецепт фантастичної пасти з часникових стрілок
Часникові стрілки у сметані
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Дивіться, як готувати часникові стрілки в сметані: відео
Приготування:
- Стрілки помийте, відріжте голівки та тверді частини. Наріжте стебла шматочками по 3 – 4 сантиметри довжиною.
- Розтопіть масло на пательні, всипте стрілки, перемішайте та тушкуйте під кришкою 7 – 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Посоліть, поперчіть, додайте сметану. Знову перемішайте та тушкуйте на маленькому вогні без кришки 4 – 5 хвилин, помішуючи. Потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою та дайте постояти хвилин 5.