Укр Рус
4 грудня, 23:40
2

Бюджетний преміум: елегантна закуска з найдешевших інгредієнтів

Основні тези
  • Рецепт закуски містить консерву, цибулю, яйця, манну крупу, сіль та олію.
  • Достатньо кількох простих інгредієнтів, аби приготувати справжній шедевр. 

Навіть якщо у гаманці майже порожньо, можна приготувати смачну та ситну страву. Головне – не боятися експериментів та фантазії!

Справжня майстерність – це вміти приготувати смачну та оригінальну страву навіть з найпростіших та найдешевших інгредієнтів. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Господинька" та переконатися, що це справді можливо! 

Читайте також У яку воду класти яйця під час варіння: не всі досвідчені господині відповідають правильно

Як приготувати перекус з консерви? 

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 банка консерви;
– 1 цибуля;
– 5 яєць;
– 2 столові ложки манної крупи;
– сіль до смаку;
– 1 столова ложка олії.

Легко та оригінально / Фото порталу "Господинька"

Приготування

  1. Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо на олії до золотистості.
  2. Консерви розминаємо виделкою, змішуємо з цибулею.
  3. Яйця збиваємо і додаємо до суміші, потім вмішуємо манну крупу.
  4. Перекладаємо масу в силіконову форму та випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. 

Як вибрати консерви? 

Зверніть увагу на зовнішній вигляд банки – вона повинна бути без ушкоджень. Також на ній не повинно бути слідів іржі, підказує портал Pysznosci.

Також ретельно вивчіть зміст етикетки. Уникайте продуктів з надто довгим переліком консервантів чи інших добавок. 

Що ще приготувати на перекус? 

  • Навіть якщо захотілося олівʼє, то його можна приготувати за лічені хвилини без варіння овочів. 

  • А ще в пригоді може стати елементарна намазка з плавленого сиру та моркви.