Справжня майстерність – це вміти приготувати смачну та оригінальну страву навіть з найпростіших та найдешевших інгредієнтів. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Господинька" та переконатися, що це справді можливо!

Читайте також У яку воду класти яйця під час варіння: не всі досвідчені господині відповідають правильно

Як приготувати перекус з консерви?

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 банка консерви;
– 1 цибуля;
– 5 яєць;
– 2 столові ложки манної крупи;
– сіль до смаку;
– 1 столова ложка олії.

Закуска з консерви

Легко та оригінально / Фото порталу "Господинька"

Приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо на олії до золотистості.
  2. Консерви розминаємо виделкою, змішуємо з цибулею.
  3. Яйця збиваємо і додаємо до суміші, потім вмішуємо манну крупу.
  4. Перекладаємо масу в силіконову форму та випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Як вибрати консерви?

Зверніть увагу на зовнішній вигляд банки – вона повинна бути без ушкоджень. Також на ній не повинно бути слідів іржі, підказує портал Pysznosci.

Також ретельно вивчіть зміст етикетки. Уникайте продуктів з надто довгим переліком консервантів чи інших добавок.

Що ще приготувати на перекус?

  • Навіть якщо захотілося олівʼє, то його можна приготувати за лічені хвилини без варіння овочів.

  • А ще в пригоді може стати елементарна намазка з плавленого сиру та моркви.