Тісто за цим рецептом вийде пухким і ніжним. Пряники довго залишатимуться м'якими та свіжими.

Буде смачно Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Покроковий рецепт пряників "Малютка"

  • Час: 1 година
  • Порцій: 7

Приготування:

  1. Додайте до сметани соду та ретельно перемішайте. Влийте 2 жовтки, всипте цукор та ванільний цукор і знову перемішайте.
  2. Додайте просіяне борошно та замісіть еластичне тісто.
  3. Деко застеліть пергаментом. Духовку розігрійте до 180 градусів.
  4. Половину тіста перекладіть на присипану борошном поверхню, розкачайте пласт тіста завтовшки приблизно 1,5 сантиметра. Виріжте кружечки за допомогою невеликої склянки. Перекладіть їх на деко на деякій відстані одне від одного. Випікайте 15 – 20 хвилин.
  5. Для глазурі збийте яєчні білки з цукровою пудрою. Має вийти густа глазур, тому цукрової пудри може знадобитися навіть більше ніж 120 грамів.
  6. Дайте пряникам охолонути, після чого занурте їх в глазур з усіх боків. Залиште на кілька годин обсохнути, періодично перевертаючи.