Для приготування вистачить лише однієї склянки молока та одного яйця. Окрім цього, тісто для "Бідного студента" робиться близько 10 хвилин.

Ідея для вечері Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Пиріг "Бідний студент": покроковий рецепт

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Пиріг Бідний студент: справжня смакота з найпростіших інгредієнтів
Перед подачею посипте пиріг цукровою пудрою чи какао / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Приготуйте глибоку форму для випікання. Змастіть її вершковим маслом або олією. Присипте сухарями або борошном
  2. Насипте в миску борошно, соду й цукор та перемішайте вінчиком до однорідності.
  3. Влийте в суміш олію, молоко, розбийте яйце й додайте мед або варення. Змішайте вінчиком або лопаткою. Також в пиріг можна додати мелені горіхи або нарізані сухофрукти до смаку.
  4. Перелийте тісто у форму. Трохи струсіть її руками, щоб тісто рівномірно розподілилося й відправте випікатися на 40 – 45 хвилин.
  5. Готовність пирога можна перевірити дерев'яною шпажкою або зубочисткою – якщо паличка вийшла сухою, пиріг готовий. Трохи остудіть десерт у формі й перекладіть на тацю.