Домашня ковбаса буде не гіршою, а навіть кращою на смак. Окрім цього, вона дуже просто готується.

Буде смачно Головне – не проковтніть язик: рецепт найсмачнішого тушкованого м'яса з Кирилівки

Рецепт домашньої вареної ковбаси

  • Час: 45 хвилин + 3 години на стабілізацію
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Курку помийте та складіть в каструлю. Додайте очищені моркву та цибулю, лаврове листя, перець горошком. Посоліть, залийте водою та варіть до готовності на маленькому вогні. Після цього процідіть бульйон та зніміть м'ясо разом зі шкіркою.
  2. Додайте до м'яса солі, частину бульйону, сік буряка та перемеліть все блендером. Якщо маса вийде загустою, то додайте ще трохи бульйону.
  3. До теплого бульйону додайте желатин, перемішайте та залиште розбухати. Підігрійте трохи цю суміш в мікрохвильовці, вилийте до м'ясної маси та знову перебийте блендером.
  4. Обріжте горлечко пластикової пляшки та перелийте масу. Постукайте пляшку об стіл, щоб вийшло повітря. Охолодіть протягом 3 годин, після чого розріжте форму ножицями.