Курча Хулі-хулі – цікавий варіант приготування ніжного м'яса в особливому маринаді з персикового соку. Така страва чудово підійде як до барбекю, так і для домашніх посиденьок з друзями.
Читайте також Цікаві факти про сосиски та оригінальні страви з ними, які варто спробувати
Курятина виходить надзвичайно ніжною, соковитою, а смак ви забудете ще не скоро.
Курча Хулі-хулі в лаваші
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Беремо курча та миємо його, просушуємо паперовими рушниками.
- Для маринаду змішуємо всі рідкі інгредієнти, додаємо спецій та дрібно нарізаний імбир та часник.
- Маринуємо курчата та викладаємо їх на мангал, або в духовку.
- Запікаємо до готовності, періодично знову змащуючи їх маринадом.
- На грилі обсмажуємо лаваш або тортилью.
- Для сальси нарізаємо всі овочі дрібними кубиками, зелень – дрібно січемо ножем. Заправляємо соком лимона та медом, додаємо спецій на смак.
- Викладаємо на лаваш шматочки курчати, додаємо сальсу та поливаємо улюбленими соусами.
Смачного!