За цим рецептом курка виходить напрочуд соковитою. Червоний перець додасть їй трошки пікантності.
Варто спробувати Улюблена страва всіх чоловіків: готуємо крученики з начинкою у сметані
Курка по-угорськи
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Курячі стегна обсмажте на невеликій кількості олії до золотистої скоринки з обох сторін. Викладіть на тарілку та відставте.
- У тій же пательні до золотистого кольору обсмажте нарізані цибулю і часник. Додайте подрібнений перець і паприку. Тушкуйте, поки не випариться вся волога.
- Додайте борошно та обсмажте ще приблизно 1 хвилину на малому вогні.
- Помідори натріть на терці та влийте на пательню. Додайте сіль, чорний перець і трішки води.
- Перекладіть стегна на пательню, полийте соусом, накрийте кришкою і тушкуйте 40 – 60 хвилин на малому вогні. В процесі тушкування можна кілька разів стегна перевернути.