Такий холодець точно стане окрасою вашого столу. Цілком ймовірно, що він зникне з нього першим.
Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Рецепт холодцю з курки
- Час: 2 години
- Порцій: 4
Приготування:
- У каструлю покладіть вимиті та очищені лапки. Проваріть їх 1 – 2 хвилини в окропі.
- Почистьте лапки від плівки та викладіть у каструлю.
- Додайте цибулю-порей, лавровий лист і запашний перець та крильця.
- Залийте приблизно 1,5 – 1,8 літрами холодної води, щоб вона повністю покрила м'ясо.
- Доведіть до кипіння, після чого варіть на повільному вогні 1 – 1,5 години.
- Вийміть крильця щипцями та викладіть на дошку. Додайте в бульйон очищені та порізані на 3 – 4 частини овочі. Продовжуйте варити ще 45 – 60 хвилин.
- Приправте сіллю та сушеним майораном.
- Куряче м'ясо відокремте від шкіри та кісток.
- У салатники або спеціальний посуд для холодцю викладіть м'ясо, залийте бульйоном та поставте у холодильник до застигання.