Обов'язково втільте в життя цей рецепт. Вам сподобається!

Варто спробувати Смачнішого не вигадаєш: готуємо фантастичні вареники з черешнями на кефірі

Компот з ревеню та полуниці

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. У каструлю налийте воду і поставте грітися.
  2. Тим часом ретельно помийте полуницю і ревінь. Від полуниці відірвіть плодоніжки, а ревінь поріжте шматочками по 1 – 2 сантиметри.
  3. У киплячу воду покладіть цукор і ревінь, дайте закипіти та проваріть 2 хвилини. Потім покладіть полуницю і після закипання варіть ще 5 хвилин. Відставте і дайте охолонути за кімнатної температури.
  4. Перед подачею налийте компот у карафку і поставте в холодильник на 30 хвилин. Потім розлийте по склянках і подавайте.