Тісто готується на кефірі. Воно вразить вас своєю ніжністю.

Буде смачно Навіть пекти не треба: готуємо полуничний чизкейк за 30 хвилин

Вареники з черешнями

  • Час: 55 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Просійте борошно, додайте кефір, сіль і замісіть еластичне тісто. Залиште на 10 хвилин.
  2. Черешню помийте, обсушіть і приберіть кісточки. Посипте цукром і перемішайте.
  3. Тоненько розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні. Склянкою виріжте кружальця. На кожне викладіть посередині начинку. Краї заліпіть, формуючи вареники.
  4. Закип'ятіть воду, покладіть вареники, доведіть до кипіння, обережно перемішуючи, варіть 5 хвилин. Потім дістаньте шумівкою і покладіть в тарілку. Подавайте з медом та сметаною.