Як у вашій улюбленій пекарні: готуємо круасани за 20 хвилин

8 липня 2024, 20:19
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

Круасани можна дуже просто приготувати вдома. Вони ідеально підійдуть для сніданку чи перекусу.

Ковбаса додасть їм ще більше ситності та аромату. Такі круасани сподобаються кожному.

Варто спробувати Ідеальна страва для пікніка: рецепт розкішної картоплі з салом на вогні

Круасани з ковбасою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 листи листкового тіста;
– 200 грамів ковбаси;
– 150 грамів сиру;
– жовток;
– кетчуп, майонез чи крем-сир до смаку.

Дивіться, як приготувати круасани: відео

Приготування:

  1. На лист розмороженого тіста викладіть ковбасу та сир, за бажанням можна попередньо змастити тісто кетчупом чи майонезом.
  2. Накрийте зверху іншим шаром тіста та розріжте трикутниками. Закрутіть круасани та викладіть їх на деко.
  3. Змастіть жовтком, присипте кунжутом та відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний домашній кетчуп до шашлику.