Овочі можна приготувати багатьма способами, але найсмачнішим залишиться на вогні (мангалі). Проте й інші не потрібно відкидати – на сковорідці чи в духовці вони будуть теж смачними і збережуть свою користь.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

Щоб додати особливого смаку та підкреслити овочі ароматами використаємо оригінальний та простий маринад на основі спецій та олії. Буде дуже смачно, ми впевнені!

Рецепт маринаду для овочів на грилі, духовці чи в сковорідці

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Для приготування маринаду до овочів змішуємо всі інгредієнти.
  • Обрані овочі для страви (перець, помідори, кабачки, баклажани чи інші) миємо та нарізаємо довільними шматочками.
  • Далі поливаємо овочі і даємо трішки промаринуватись 15 – 20 хвилин. До речі, такі овочі ще смачніші на наступний день.
  • Викладаємо на гриль, сковорідку чи в духовку та готуємо.

Смачного!