Секретний інгредієнт – кефір. Він чудово підходить для маринування свинини.
Варто спробувати Так ви ще не куштували: рецепт закуски з кабачка, перед якою ніхто не встоїть
Рецепт маринаду до шашлику
- Час: 30 хвилин + 2 години
- Порцій: 6
Дивіться, як маринувати шашлик: відео
Приготування:
- М'ясо наріжте шматочками вагою 50 – 70 грамів, цибулю – півкільцями, а розмарин – дрібно.
- Викладіть м'ясо, цибулю і розмарин у контейнер, додайте сіль, перець, спеції та ретельно перемішайте.
- Налийте соєвий соус, кефір, газовану воду, олію і знову добре перемішайте. Маринуйте 2 години, періодично перемішуючи.
- Розпаліть мангал. М'ясо нанизуйте на шампури та смажте до готовності, періодично перевертаючи. На це піде приблизно 15 – 20 хвилин.