Свіжий імбир містить фермент, який змушує білок у молоці денатурувати та утворювати гель. Для тих, хто цього не знає, приготування схоже на справжню магію.

Варто спробувати Після цього десерту у вас закохається кожен: рецепт шоколадного фондана на День Валентина

Молочно-імбирний пудинг

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Почистьте імбир і відкладіть його в сторону. Підготуйте тертку, чисту ложку та дві керамічні миски для пудингів.
  2. Збийте в каструлі молоко, цукор і сухе молоко. Нагрійте, періодично помішуючи, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки. Тоді зніміть каструлю з вогню, але не накривайте її кришкою.
  3. Натріть імбир і вичавіть з нього сік. Додайте по 1 столовій ложці соку в кожну миску.
  4. Чистою ложкою перемішайте імбирний сік, а потім одразу ж, не вагаючись, влийте в обидві миски молоко.
  5. Накрийте миски кришками та залиште на 10 хвилин. За цей час пудинг встигне загуснути.