Така страва може прикрасити навіть святковий стіл. Обов'язково скористайтеся цим рецептом.

Варто спробувати Молода картопля з м'ясом: приготуйте ідеальну страву для родинної вечері

Молода картопля з куркою

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Зелену цибулю наріжте, а очищений часник розплющіть ножем.
  2. Картоплю добре помийте, почистьте та поріжте навпіл. Покладіть її в каструлю, залийте водою, додайте сіль та поставте варитися на середній вогонь. Доведіть до кипіння, після чого злийте воду.
  3. У каструлі чи казанку, який можна потім поставити в духовку, розігрійте олію. Курячі стегна посоліть та викладіть шкіркою донизу. Підрум'яньте й переверніть. Коли стегенця стануть золотистими й з іншого боку, перекладіть їх на чисту тарілку.
  4. У каструлю чи казанок партіями викладіть картоплю зрізом донизу. Кожну підрум'яньте.
  5. У глибокій мисці змішайте всі інгредієнти для соусу.
  6. Поверніть м'ясо в каструлю до картоплі. Додайте часник і соус. Посоліть до смаку. Доведіть до кипіння.
  7. Далі або допечіть 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці, або тушкуйте, не прикриваючи кришкою, 30 – 40 хвилин на плиті на мінімальному вогні. Готову страву залиште на 10 хвилин, після чого посипте зеленою цибулею.