Печінковий паштет є класичним продуктом французької кухні. У цій страві зазвичай використовують гусячу печінку, проте куряча також чудово підійде.

Неодмінно спробуйте Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Простий рецепт паштету з підчеревиною

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Наріжте підчеревину невеликими шматочками та обсмажте на пательні до прозорості. Додайте натерту моркву, перемішайте і протушкуйте 5 хвилин. Після цього додайте нарізану кубиками цибулю та готуйте, помішуючи, до готовності. Перекладіть в тарілку.
  2. На пательню викладіть курячу печінку й обсмажте до готовності 10 хвилин. Додайте її до засмажки, влийте розтоплене вершкове масло, трохи рідини зі сковороди, де смажилася печінка, посоліть і поперчіть.
  3. Перебийте підготовлені інгредієнти блендером до однорідної маси. Викладіть готовий паштет в сервірувальний посуд, посипте кунжутом і подавайте зі скибочками хліба.