Пастила готується зовсім не важко. Водночас вона виходить неймовірно ароматною.
Буде смачно Ідеальний рецепт, коли немає світла: готуємо повітряний десерт без випікання
Вишнева пастила
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Вишні добре помийте і приберіть кісточки. Покладіть ягоди в каструлю, додайте воду і проваріть на маленькому вогні 15 – 20 хвилин.
- Сік злийте, а в каструлю насипте цукор. Подрібніть ягоди блендером до стану пюре.
- Варіть пюре на маленькому вогні до густоти приблизно 10 хвилин. Потім дайте йому охолонути.
- Деко застеліть пергаментом, змоченим водою, і викладіть рівним шаром вишневе пюре. Залиште масу підсихати.
- Готову пастилу поріжте на смужки, скрутіть та посипте цукровою пудрою.