Ідеальний сніданок всього за пів години: готуємо прості та бюджетні печінкові оладки

2 лютого 2024, 10:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Печінково-картопляні оладки – бюджетний та смачний сніданок. Щоб їх приготувати не потрібно складних інгредієнтів та купи часу.

Такими печінково-картопляними оладками можна почастувати гостей чи родину. З приготуванням цієї страви впорається кожен.

Печінково-картопляні оладки можна їсти зі сметаною чи іншим улюбленим соусом. Також вони чудово смакують без будь-яких добавок.

Варто спробувати Підійдуть навіть вчорашні: готуємо запіканку з макаронами, яка смакує, як лазанья

Рецепт картопляно-печінкових оладок

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів печінки;
– 2 яйця;
– 3 картоплини;
– 40 грамів борошна;
– сіль, перець до смаку;
– 40 мілілітрів олії.

Приготування:

  1. Печінку помийте і поріжте шматочками.
  2. Картоплю і цибулю почистьте, помийте і наріжте кубиками.
  3. Пропустіть печінку та овочі через м'ясорубку.
  4. У суміш додайте яйця, сіль, перець та перемішайте до однорідності.
  5. Розігрійте у пательні олію і ложкою викладіть печінково-картопляну масу у формі оладок. Обсмажуйте із двох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.
  6. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати карпатські базарі – ці картопляні пиріжки здатні здивувати.