Тісто просто танутиме у роті. Начинка у цьому пирозі – справжній витвір мистецтва.

Варто спробувати Італійський полуничний торт: простий рецепт вишуканого десерту

Пиріг з ревенем та полуницею

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. У просіяне борошно додайте розм'якшене вершкове масло, яйце, звичайний та ванільний цукор. Замісіть еластичне тісто, загорніть його в харчову плівку і покладіть у холодильник на 30 хвилин.
  2. Для начинки ревінь і полуницю помийте та обсушіть. Ревінь наріжте шматочками по 1 – 1,5 сантиметра, посипте корицею, половиною цукру та перемішайте. Полуницю середнього розміру розріжте на 4 частини.
  3. Круглу форму змастіть маслом. Тісто розкачайте по її розміру, але із запасом для бортиків. Викладіть його у форму, вистелену пергаментом, сформуйте бортики та поколіть виделкою.
  4. Зверху рівномірно розкладіть кубики ревеню й легенько втисніть їх у тісто. Зверху покладіть шматочки полуниці й посипте другою половиною цукру.
  5. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 30 – 40 хвилин до золотистості.