Це часникове масло готується дуже просто та виходить нереально смачним. Інгредієнти є ледь не в кожного в холодильнику.

Дуже смачно Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Рецепт духмяного часникового масла

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4
⠀
⠀


Приготування:

  1. Очищений часник залийте олією і запікайте 30 хвилин при 180 градусах. У процесі можна декілька разів перемішати. Часник просто має стати м'яким і ледь золотистим, тож слідкуйте, аби він не згорів.
  2. Злийте олію. Потім її можна використати для салату або приготування інших страв. Охолодіть часник до теплого стану.
  3. Покладіть у блендер холодне вершкове масло, часник, зелень, сіль та взбийте до однорідності.
  4. Готове масло перекладіть у форму і зберігайте у холодильнику. Подавайте з підсмаженим хлібом.