Кабачкові вафлі – цікавий варіант для сніданку чи обіду. Такі вафлі можна сміло брати з собою в дорогу, або давати дітям.
Читайте також Картопляні човники із курячим фаршем: смачні рецепти на щодень і свято
На смак у вафлях не відчувається кабачок, тому такі смаколики чудово підійдуть для харчування наймолодших. Обов'язково подавайте їх зі сметаною чи соусом з грецького йогурту з кропом та часником.
Рецепт бельгійських вафель з кабачків
- Час: 30 хвилин
- Порції: 8 – 10 штук
Приготування:
- ️Кабачок натираємо на середній терці, солимо і залишаємо на 10 хвилин.
- ️Кабачок віджимаємо від зайвої вологи, додаємо яйце, натертий сир, борошно, розпушувач, перемішуємо і додаємо нарізану зелень.
- ️На одну вафлю йде одна столова ложка тіста. Смажимо на розігрітій вафельниці до золотистості. На рахунок часу випікання – орієнтуйтесь по вашій вафельниці.
- ️Подаємо вафлі зі сметанкою, або іншим улюбленим соусом.
Смачного!