Гарбузова каша – ніжне поєднання рису та м'якого гарбуза, завареного на молоці. Такий сніданок можна додатково полити медом, посипати горішками чи подати зі шматочками бекону та яйцем.
Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу
Ми пропонуємо зупинитися на солодкому варіанті каші, адже так вдвічі смачніше. Особливо діткам.
Рецепт гарбузової каші з рисом на молоці
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Чистимо гарбуз від насіння та шкірки, щоб залишився тільки м'якуш. Нарізаємо його невеликими кубиками, перекладаємо у каструлю та вливаємо трішки води.
- Відправляємо все на сильний вогонь і варимо під кришкою 10 хвилин. Перетворюємо гарбуз на пюре.
- Заливаємо гарбуз молоком, висипаємо рис, цукор, сіль та варимо приблизно ще 20 хвилин, або поки не буде готовий рис.
- Коли каша буде готова, додаємо вершкове масло й залишаємо настоюватися.
- За бажанням поливаємо все медом, посипаємо улюбленими горішками.
Смачного!