Ситний хумус з курячою печінкою – відмінний варіант для швидкого обіду чи перекусу. Особливо якщо ви займаєтеся спортом, ця страва додасть не тільки енергії, а й ситості.
Читайте також Економія часу та досконалий смак: ділимось 3 швидкими стравами з курятини
Щоб максимально спростити рецепт, можна одразу придбати готовий хумус в магазині, але, повірте, домашній не зрівняється ні з чим.
Рецепт хумусу зі смаженою печінкою
- Час: 1 – 2 години
- Порції: 1
Приготування:
- Сухий нут замочуємо у воді та залишаємо на ніч.
- Зранку відварюємо нут декілька годин до готовності, а після заливаємо холодною водою та промиваємо від шкірки.
- Нут змішуємо з лимонним соком, часником, водою, олією, пастою Тахіні, сіллю та перцем, після чого збиваємо все блендером до однорідної маси.
- Сердечка та печінку солимо та перчимо, додаємо кмин і часник. Смажимо на сковорідці до готовності.
- Подаємо хумус разом з готовою печінкою.
Смачного!