Також з картоплі готують неймовірні витвори кулінарного мистецтва, як картопля Анна чи гратен. А як щодо ексклюзиву? У нас є рецепт у якому сміло поєднуються дві страви: Карбонара та Хасельбек.

Читайте також Складні страви вдома – це "Легко!": як швидко приготувати котлети по-київськи чи кордон блю

Рецепт дещо незвичний, але він точно стане одним із ваших улюблених на обід чи вечерю. Таку картоплю можна сміло подавати до святкового столу, а чудовою парою до неї стане смажена чи запечена курочка.

Рецепт картоплі Карбонара

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Ретельно миємо картоплю, викладаємо її між двома паличками для суші та нарізаємо "гармошкою". Поливаємо олією та солимо. Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  • Нарізаємо скибочками бекон та смажимо його на сковорідці.
  • Змішуємо яйця, пармезан та перець, додаємо 1 – 2 столових ложки води.
  • Картоплю додаємо до бекону, та заливаємо соусом з яєць. Швиденько перемішуємо.
  • Викладаємо страву на тарілку та подаємо до столу.

Смачного!